Bor in mig


 
Ujujuj så mycket som kan hända på så lite tid.
 
Min födelsedag blev mycket lyckad - stort tack till både familj & vänner. Har med mig åtskilliga grejer som jag fått av er, så ni finns lite överallt även om ni inte är .. fysiskt, här. Puss, och tack igen!
 
I onsdags gick flyttlasset. Stackars lillasyster fick sitta själv i baksätet (något hon avskyr), men det hela blev bättre när vi förklarade att någon ju var tvungen att se till att alla grejerna inte försvann. Hon höll särskild koll på mina kuddar ...
 
Väl framme i Lund var det bara att släpa ut allt vi hade stuvat in, och det med vädrets makter ganska mycket emot oss. Snö, regn OCH åska! Kom igen. Over the top! Eftermiddagen spenderades med att just "bo in sig"; packa upp, organisera, mysa ihop rummet. Och jag trivs. Kunde konstatera efter ett varv på stan att rummet till och med luktar gott. (Tro mig, sånt är viktigt om man heter Anna)
 
Även om jag kanske har gillat att se mig själv som "självständig" innan, så har det varit något av en omställning att laga mat, diska och tvätta själv. Det har gått ganska bra så här långt - förutom att jag lyckades med den där klyschan att tvätta den vita tvätten till rosa. Bra jobbat...
 
Helgen har varit mysig, med favoritkillen på besök. Tog oss två långpromenader att hitta till rätt universitetsbyggnad. Mitt massiva kontrollbehov tillät inte bara en, jag var tvungen att veta exakt vilken byggnad det var. I övrigt bara en massa mys.
 
Och så idag började skolan! Är, precis som efter första dagen i gymnasiet, supertrött för tillfället. Har i alla fall snackat med några sköna människor, hittat/hetsat fram kurslitteraturen, på något sätt lagat lunch - och pluggat sedan dess. Den här tröttheten är dock en som jag tycker om - en hjärnmosande trötthet som gör mig konstigt nöjd och lugn. Har väl saknat plugg..
 
Summa summarum: allt väl. Trivs väl. Farväl!
 
 
Livet, Plugg | Flytta, Lägenhet, Plugga, Skola, Universitet, Vuxenpoäng | | Kommentera |
Upp