Äckligt med tur?

 
Ja, alla mina fina. Nu kommer jag här igen, med nyheter, dessutom.
Som säkert många av er redan vet, så har jag kommit in på Lunds Universitet! Det är den första nyheten - i januari startar treårigt plugg i Mänskliga Rättigheter för min del. So excited!
 
Nyhet numero dos: jag har fått en lägenhet! Så den 15 säger jag adjöss, goodbaj till lilla Laholm. Det känns läskigt, vuxet och ganska spännande... Känner verkligen att jag har haft äckligt med tur! Håller tummarna för att den inte vänder och biter mig i arslet!
 
Och så nyhet nummer tre... Har klippt mig. Viktigtaste nyheten sist här, haha! Närmare 2 decimeter av lockarna rök - så lite erkännande förtjänar de faktiskt ;)
 
Hoppas verkligen att ni har haft en trevlig jul allihop, och en ännu bättre fortsättning önskar jag er!
_____________________________________________________________________________________
Got some great news! Found out a couple of weeks back that I got accepted for the Human Rights programme at Lund's University. I also managed to get an apartment, so in January it'll be a lot of changes! So excited!
 
 
 
Livet | Flytta, Lägenhet, Plugga, Skola, Studentliv, Universitet | | En kommentar |

Hade visst en liten Weekend

 
... i Göteborg, med min fina lille bajs. Med hotell och bord redan bokat åkte vi upp i lördags. 
Väl framme kom ju den där lilla detaljen att vi båda har ungefär 0% lokalsinne - och vi kan väl kortfattat säga att Google Maps var ungefär lika hjälpsamt som ett sandpapper i öknen. Som tur var fanns det många jättesnälla människor som hjälpte oss på vägen, så att vi till slut (något kalla och trötta) kom fram till hotellet.
 
Väl där vände det hela lite - vårt rum hade blivit uppgraderat, utan extra kostnad. Oh boy.Det var inte något som vi tänkte ifrågasätta precis! Rummet var jättefint, utsikten fantastisk - och servicen bäst (bland annat eftersom de var kloka nog att ge oss en karta när vi väl skulle till restaurangen hehe). 
 
Restaurangen hittade vi ganska mycket enklare. Bistro Merlot; jättemysig restaurang/vinbar som bara var helt perfekt. Maten var himmelsk.
Likaså kan man väl sammanfattningsvis säga om helgen!
 
Anna out.
 
 
Livet, Ytligheter | Göteborg, Hotell, Mys, Tvåårsdag, Weekend | | Kommentera |
Upp