Come As You Are (As a Friend)

Tjo!
Tänker köra en riktigt "Svensking" här och tala om ...

vädret.

Det har växlat så sjukt mycket! Från härliga sommarkvällar & heta dagar, till 12 grader, regn och blåst!! URK! MEN värt att vara glad för, är att mitt humör har gått åt motsatt håll: trots regn & rusk, är jag glad!

Varför?

Ja .. Till och börja med fick jag godkänt (eller E, som det så fint heter) på nationella i matte! I tyska & svenska kan vi väl nöjas med oss att konstatera att det gick betydligt mycket bättre (samt att jag nog alltid har varit och är humanist och inte matematiker).

En annan anledning är - att jag äntligen har fått jobberbjudande! Dock i Knäred (till min stora förvåning)! Men - efter att ha kollat på kära laggande hlt.se - har jag konstaterat att det är möjligt. Har go lust att ringa nu .. Men lite hyfs får man allt lägga till i ivern ;)

TAGGA JOBB I SOMMAR!

Så. Gonatt på er finisar.

Livet | | En kommentar |

Kein Quatsch.Ja, jösses hjälp vad mina händer har varit fulla .. Men! Bit efter bit börjar skolsakerna droppa av nu - fast samtidigt blir det alltfler saker att rodda med utanför! Innan den här veckan är slut ska jag hinna med:

1) Avsluta en kemiuppsats
2) Skriva klart avlsutningsuppgift i Samhällskunskap
3) Spela upp för första gången! (Piano)
Så SJUKLIGT nervös! Kom gärna och tittat dock ;)
4) Fira systra-mis konfirmation

Det blir ganska mycket att stå i! Fast på sätt och vis är det rätt skönt. Hellre ha något att göra, än att stirra in i väggen liksom.
På tal om att stirra, så måste jag nu återgå till att stirra på mina skolarbeten. Och förhoppningsvis skriva lite på dem också, ha .. Så, wish me luck with that!

Hare soft!

Livet | | En kommentar |

Tjo då!

Dålig uppdatering här ja! Men, har haft händerna fulla med matteprov (uuuuusch) och kemiplugg. Det, i samband med att försöka klämma in någon enstaka timme i solen för att inte vara blek som ett lakan har gjort att jag inte orkat/viljat blogga - men nu kom lusten tillbaka! Bara sådär när jag satt i soffan och kollar på Eurovision med la familia ..

(kan det bero på att det här bidraget är HELT obegripligt?! Sorry Bulgarien)

Imorgon blir det liten klassresa & Europa tävling med fina klassen! Soft! Och HÅLL tummarna för oss, så vi vinner resa till Bryssel nästa år ;)

På kvällen blir det grill mys på stranden med underbara människor. Årets första dopp kanske??

Men nu måste jag sova. Tjugo i 7 buss som gäller imorgon. Fantastiskt.
G'natt!

Livet | | Kommentera |
Upp