Myskväll

När lillasyster och hennes vänner igårkväll ockuperade TV:n bunkrade Ida (storasyster) upp på mitt rum med godis, chips och Shrek den Tredje :) det var jättemysigt och ett fantastiskt sätt att tillbringa en fredagkväll!

Har ni tänkt på hur gott godis och chips är precis när man äter det, men morronen efter brukar det inte va lika kul längre.. Chipsbaksmälla liksom! Tur att min blogg inte är till för normala inlägg eller tankar, för det här var verkligen inte nåt av det..

För övrigt så håller jag och mina systrar på att göra en sagobok till minisyster Meija - det är tänkt att kanske bli en dopgåva från oss, men inte säkert då vi inte har så mycket tid på oss!
Kanske kan det hända att några smakprov från "Systrarnas Sagobok" kommer upp på bloggen ;)

Ha det gött alla!
Livet | | Kommentera |

Själens spegel

Kom bara att tänka på, hur sant uttrycket "ögonen är själens spegel" är. Så mycket av en persons känslor och ibland tankar, vilket är ganska konstigt egentligen... Ögonen är ju "bara" synorgan egentligen, så kan man visa känslor med magen också då? Flummigaste tanken jag haft på länge.
 
Jag tycker det är så häftigt att kolla på folks ögon, för allas är unika. Mina vänner har helt fantastiska ögon; mörkt, mörkt bruna och alltid fulla av bus precis som hela han. En annan av mina vänner har så mjuka, snälla och blida melerade ögon. En annans är ena stunden ljust blå och sedan riktigt gnistrande av återhållet bus och skratt.
  Jag undrar ibland hur mycket mina ögon avslöjar om mig? Visar dem precis vad jag tänker? Kanske är det därför man uppfattas som cool när man har på sig mörkar solglasögon - dina ögon avslöjar inga känslor!

Kanske man ska använda solbrillorna nån dag när man är arg? Fast risken är ju att man går in i någon eller något ifall det är mörkt... hmm..
| | Kommentera |

Music inside

Jag hade helt glömt hur fantastiskt det är att sjunga. Den senaste tiden har jag mest sjungit i duschen, eller när jag inte tyckte att någon hört. 
  Jag kommer från en familj där musik är en given del av vardagen, och mina båda systrar är extremt duktiga både på att sjunga och spela instrument - så jag har väl vart lite blyg...
  Men nu är det så att jag börjat i kör igen, och första repet var idag.. Efteråt kände jag mig bara så sprudlande glad! Det var trevliga människor, befriande att sjunga inför andra och jag har inte skrattat så mycket på ett tag nu!

Att sjunga är nog som terapi, jag känner mig i alla fall mycket mer oknasig än vanligt! Sing, and life will be brighter? :) Jag gillar den teorin!

| | Kommentera |
Upp